Cine este Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov școlită la Londra, pusă pe lista de sancțiuni a Marii Britanii

Cine este Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov școlită la Londra, pusă pe lista de sancțiuni a Marii Britanii / Foto: Instagram Polina Kovaleva
Cine este Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov școlită la Londra, pusă pe lista de sancțiuni a Marii Britanii / Foto: Instagram Polina Kovaleva

Află în articol cine este Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov, pusă pe lista de sancțiuni a Marii Britanii.

Fiica vitregă a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a trezit cu bunurile înghețate, pe măsură ce lista de sancțiuni a Marii Britanii crește pe fondul invaziei Ucrainei, scrie newsweek.com.

Polina Kovaleva, fiica în vârstă de 26 de ani a amantei lui Lavrov, a fost adăugată pe lista celor asociați cu oficialii ruși pentru a se confrunta cu repercusiuni financiare, în încercarea Marii Britanii de a face presiuni asupra prietenilor președintelui Vladimir Putin. pe fondul războiului din Ucraina. Joi, guvernul britanic a anunțat că Polina Kovaleva, care deține o proprietate de mai multe milioane de dolari în Kensington, vestul Londrei, a fost sancționată alături de o serie de alte persoane, dar și alături de membri ai Grupului Wagner, cunoscut drept armata privată a lui Putin.

Boris Johnson: Trebuie să îl oprim pe Putin

În timp ce liderii NATO s-au adunat joi la Bruxelles pentru a discuta despre războiul din Ucraina, premierul britanic Boris Johnson a vorbit despre lista de sancțiuni, tot mai mare.

El a spus, potrivit cotidianului britanic The Telegraph: „Trebuie să înăsprim viciul economic în jurul lui Putin, sancționând astăzi mai mulți oameni, sancționând Grupul Wagner, analizând ce putem face pentru a-l opri pe Putin să-și folosească rezervele de aur, și, de asemenea, ce putem face mai mult pentru a-i ajuta pe ucraineni să se apere.”

Noile măsuri de sancțiuni o vor împiedica pe Kovaleva să călătorească în și dinspre Regatul Unit, unde și-a cumpărat casa de aproximativ 5,8 milioane de dolari, atunci când avea 21 de ani.

Cine este Polina Kovaleva

Kovaleva este, poate, cea mai interesantă figură pe lista de sancțiuni. Ea a numit Marea Britanie acasă, după ce a învățat la internat privat din Bristol. Ulterior ea a obținut o diplomă în economie și politică la Universitatea Loughborough, conform The Mirror.

Continuându-și studiile, ea și-a îmbogățit portofoliul cu un master în economie și strategie pentru afaceri, la prestigiosul Imperial College din Londra.

Cariera ei postuniversitară a început într-o notă de mare profil, pe măsură ce s-a angajat la gigantul energetic rus Gazprom, lucrând în domeniul fuziunilor și achizițiilor. Mai târziu, ea a lucrat la compania minieră Glencore.

Adevărata soție a lui Serghei Lavrov

Maria Pevcikh, șefa anchetelor de la Fundația Anticorupție a liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, a cerut arestarea Polinei Kovaleva, în urmă cu două săptămâni, deoarece ea a descris feedul ei de Instagram, acum privat, drept o „vacanță non-stop”.

Într-o postare pe Twitter, Pevchikh a împărtășit detalii despre viața Polinei Kovaleva, scriind despre tatăl ei: „Lavrov a avut o altă soție „oficială” în ultimii 50 de ani. Nimeni nu a auzit de ea și nimeni nu i-a văzut împreună în public de mulți ani. Totuși, a fost văzut cu această doamnă, Svetlana Polyakova. Ea este adevărata soție, sunt împreună de la începutul anilor 2000."

Pevchikh a scris despre Polyakova, care este mama Polinei Kovaleva: „A cumpărat un apartament la Moscova în valoare de 6-8 milioane de dolari […] Nu e rău pentru o doamnă șomeră”.

„Svetlana îl însoțește pe Lavrov în fiecare călătorie oficială de afaceri externe. Uneori chiar își ia mama în vârstă de 78 de ani și nepoata. Întreaga familie este listată ca membri ai misiunii diplomatice. Am aflat că Polyakova a folosit un avion al MAE (Ministerul Afacerilor Externe)  de mai mult de 60 de ori.”, a mai scris Maria Pevcikh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel