Cine este noul proprietar al Realitatea Media

După ce Cozmin Gușă a pierdut brandurile Realitatea a spus că "va câștiga la apel". Între timp, avocatul Gheorghe Piperea spune că potrivit deciziei dată de de Curtea de Apel Bucureşti, un vechi proprietar redevine actualul proprietar a 126 de mărci ale Realitatea Media. Printre ele se numără Realitatea TV, Realitatea FM, Money Channel şi Radio Guerrilla.

„Această decizie practic închide discuţia, pentru că redevine proprietar cel care a fost proprietar de la început, inclusiv al Realităţii Media ca acţionariat, adică Win Win, care este deţinută de Elan Schwartzenberg. Elan Schwartzenberg redevine proprietar al mărcilor Realitatea, asta în condiţiile în care, între timp, el împrumutase societatea cu peste 10 milioane de euro, sumă în care este inclus şi acest preţ de mărci, pentru că acel contract fusese făcut ca să salveze business-ul Realitatea, lucru care nu s-a mai putut, datorită intervenţiei masive a echipei Bercea, respectiv a judecătorului sindic", a spus Piperea, potrivit Adevărul.
Avocatul a subliniat că el nu este proprietar al acestor mărci. Piperea susţine că următorul pas în această dispută este înregistrarea acestor mărci „pe numele Win Win şi la OSIM şi la CNA“. Avocatul a mai spus că de un an de zile "Realitatea Media SA foloseşte ilegal aceste mărci". El a precizat că documentele cu privire la noul proprietar al mărcilor Realitatea vor fi depuse la CNA începând de marţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel