Cine este motociclistul mort în urma accidentului de joi din București

Un accident grav de circulație a avut loc, joi seară, în București, pe linia tramvaiului 1. Mai multe ore tramvaiele au fost blocate. În timp ce polițiștii de la Brigada Rutieră făceau măsurători pe linia de tramvai, motociclistul se stingea pe un pat de spital.

Avea doar 31 de ani și era din Brăila. Presa locală scrie despre moartea tânărului cunoscut în Brăila, a cărui moarte a șocat pe toată lumea. Potrivit informațiile din presa locală, tânărului i-a adus moartea un șofer care nu i-a acordat prioritate și l-a izbit de carosabil. Rănile suferite în urma impactului cu solul i-au fost fatale.

Motociclistul, Mircea Eugen, cunoscut drept "Giani", era în capitală pentru a-și vizita iubita. El este fiul proprietarului restaurantului "All Saints" din Brăila.

Moartea sa a șocat suflarea motocicliștilor. La Brăila, colegii de motor și prietenii săi refuză să creadă că "glumețul cu o poftă teribilă de viață" i-a părăsit, scrie Info Brăila.  Trupul său a fost dus la Brăila și depus la Catedrală. Zeci de motocicliști îl vor conduce pe ultimul drum, sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel