Cine este mama din Galați care și-a omorât în bătaie fetița. Alexandra, chinuită timp de 5 zile. "Se auzeau urlete"

Cine este mama din Galați care și-a omorât în bătaie fetița. Alexandra, chinuită timp de 5 zile. "Se auzeau urlete" / Foto: Pixabay
Cine este mama din Galați care și-a omorât în bătaie fetița. Alexandra, chinuită timp de 5 zile. "Se auzeau urlete" / Foto: Pixabay

Apar detalii șocante în cazul fetiței din Galați, ucisă în bătaie de mama ei.

Detalii șocante ies la iveală în cazul fetiței de nouă ani din Galați, ucisă în bătaie de mama ei. Potrivit procurorilor, copila a fost chinuită cinci zile la rând. Pe trupul ei micuț au fost găsite nu doar leziuni grave, ci și arsuri.

Alexandra era elevă în clasa a III-a. Deși la școală fetița părea a fi un copil îngrijit, cercetările au scos la iveală faptul că acasă era deseori bătută, împreună cu cele două surori mai mici ale ei.

Se pare că încă de anul trecut învățătoarea fetiței de nouă ani a observat pe trupul copilei mai multe vânătăi și a sesizat autoritățile. Atunci s-a deschis o anchetă socială, iar familia ar fi trebuit ulterior să fie atent monitorizată de către asistenții sociali ai Primăriei. Dacă au făcut sau nu acest lucru și dacă tragedia putea fi evitată, se verifică acum.

Fetița nu a mai putut fi salvată

Miercuri dimineață, Alexandra a leșinat în casă, iar unchiul ei a așezat-o pe canapeaua din sufragerie și a cerut ajutor la 112. Când medicii au ajuns la fața locului era prea târziu. Copila nu a mai putut fi salvată, deși au resuscitat-o timp de aproape o oră.

"Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. Din păcate, după 50 de minute de resuscitare continuă a fost declarat decesul", a declarat Cristian Onișor, medic la Spitalul Clinic de Urgență Galați, pentru Pro TV.

Vecinii spun că mama o bătea des, fapt confirmat și de rude.

"O bătea tot timpul. Dimineață a căzut din picioare", a spus o rudă.

"Se auzeau bușituri foarte multe. Și urlete de copil", a spus o vecină.

Cine este mama care și-a ucis fetița

Potrivit Pro TV, mama Alexandrei are 31 de ani și nu muncește. Ea ar trăi din alocația copiilor și o pensie pentru persoane cu dizabilități. 

După moartea fetiței de 9 ani, cei de la Protecția Copilului le-au luat în grijă pe celelalte două copile ale femeii, una de 5 ani, cealaltă de 7. Mama a fost reținută pentru omor asupra unui membru al familiei și va fi supusă unei expertize psihiatrice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel