Cine este judecătoarea care îi face jocurile lui Băsescu la CSM

Ana-Labus7-15nov1
Ana-Labus7-15nov1

Şedinţa în care CSM trebuia să ia act de demisia Monei Pivniceru a fost anulată, din lipsă de cvorum. Premierul Victor Ponta a explicat că acest cvorum nu a fost asigurat din cauza judecătoarei Ana Cristina Lăbuş, care nu s-a prezentat la şedinţă. Judecătoarea Ana Cristina Lăbuş a fost prezentă la şedinţa de ieri a CSM, dar astăzi a avut telefonul închis, conform explicaţiilor oferite de Victor Ponta.

“Eu am fost prezent. E absolut dezamăgitor. Eu am făcut o propunere bună, faptul că nu se întruneşte cvorumul, trebuie să întrebaţi la CSM. De trei zile nu are cvorum pentru a lua act de demisia unui om ceea ce e categoric împotriva interesului Justiţiei. E mai mult decât dezamăgitor. E în interesul lor să aibă o colegă ministru. E imposibil de explicat”, a declarat Victor Ponta, la plecarea de la sediul CSM.

Întrebat dacă în acest caz este vorba de jocuri politice, Ponta a răspuns că nu ştie, dar a precizat că judecătoarea Ana Lăbuş a fost marţi la CSM, iar miercuri şi-a închis telefonul. "Puteţi aprecia singuri", a adăugat Ponta.

Ana Cristina Lăbuş este membru al CSM din anul 2006. În acest moment este coordonator al programelor finanţate de Banca Mondială în domeniul reformei sistemului judiciar, în special pentru Consiliul Superior al Magistraturii, dar şi pentru Institutul Naţional al Magistraturii şi Şcoala Naţională de Grefieri.

Vezi aici CV-ul judecătoarei Ana Cristina Lăbuş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel