Cine este Irina Radu, noul președinte al SRTv

Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a admis, la 10 mai, cu 304 voturi "pentru" și opt "împotrivă" propunerea de numire a Irinei Radu în funcția de președinte - director general al SRTv. Parlamentarii liberalii nu au participat la vot.

Irina Radu este licențiată în Litere și a urmat mai multe cursuri de specializare: Managementul relațiilor cu clienții și cumpărătorii, Managementul Resurselor Umane, Management general, la Open University Business School; Jurnalism și Comunicare, la California State University; Jurnalism, la Fundația Britanică Thomson.

Potrivit site-ului tvr.ro, Irina Radu are o lungă experiență la TVR, fiind, pe rând, redactor-prezentator la TVR Iași, producător și prezentator al Jurnalului TVR, redactor-șef la Știri, realizator de emisiuni.

Din 2013, ocupă funcția de coordonator cu atribuții de director la Direcția Programe, la TVR.

În 2004, a devenit director al canalului TVR1. A mai fost director interimar al canalului TVR 2 pentru o scurtă perioadă, director Evenimente Speciale, redactor-șef al Redacției Copii-Tineret.

A mai fost producător general al Festivalului Cerbul de Aur (2000 și 2001), iar în 2003, 2004 și 2005 a fost directorul festivalului.

În intervalul 1998-2002, a fost și membru în Consiliul de Administrație al Televiziunii Române.

A obținut premiul APTR pentru emisiunea "Culise", în 2000, și pentru Festivalul Cerbul de Aur, în 2003. În 2001, a primit premiul World Vision pentru reportaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel