EXCLUSIV  Cine este Ionel Olteanu, primarul care a dat bacalaureatul de șapte ori

Bogdan Cotigă / 10 iul 2018 / 20:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ionel Lalu Olteanu, primarul comunei Morteni, județul Dâmbovița, face de patru ani un efort supraoemenesc să treacă examenul de bacalaureat, însă soarta i se opune cu încăpățânare. 

Primarul de la PSD împlinește anul acesta 43 de ani însă nu a reușit să treacă examenul maturității cu niciun chip. A terminat liceul teoretic din Costești în județul Argeș la frecvență redusă și prima dată când a încercat să ia bacalaureatul a fost în 2015. Atunci a picat la proba de limba română cu nota 2.6. A urmat încercarea din 2016 când a fost din nou respins. A treia oară în 2017, Olteanu a fost cel mai aproape de succes când a reușit să ia peste nota 5 la toate probele, dar media nu a fost de trecere, fiind respins cu 5,65.   

A uitat ce a învățat la istorie

Anul acesta primarul a făcut o nouă încercare, a patra. A trecut cu bine de limba română, obținând nota 5 și... a picat la istorie cu 3,7. În 2017 luase 5.7 la această materie ceea ce ne facem să credem că anumite informații au fost uitate în decursul unui an. Așadar rezultatul și la bac 2018: respins. Cert este că însă că funcția de primar câștigată în 2016 nu l-a ajutat în vreun fel pe Ionel Olteanu să obțină notă de trecere la examenul de bacalaureat.

În total, edilul a încercat de șapte ori să treacă examenul, dat fiind faptul că a încercat și în sesiunile din toamnă...   Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25