Cine este Ioan Bendei, cel care l-a denunțat pe Alexandrescu la DNA

Ioan Bendei
Ioan Bendei

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost arestat pentru 29 de zile. Acesta a ajuns în vizorul DNA după denunțul formulat la adresa sa de către Ioan Bendei, directorul general al RCS - RDS România.

Ioan Bendei este originar din comuna Solești, județul Vaslui. Potrivit publicației locale Vremea Nouă, părinții săi dețin în prezent o casă în comuna vasluiană, dar locuiesc foarte puțin în Moldova. În marea majoritate a anului, părinții șefului RCS-RDS stau fie în București, fie în Brașov.

Apreciat de primarul comunei natale

Primarul comunei Solești, Mona Bujor, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Bendei, despre care spune că a angajat 200 de localnici în firmele sale.

“Vine rar prin comună, dar am avut ocazia să-l cunosc, mai ales când am apelat la el pentru a obține sponsorizãri cu diverse ocazie, cum ar fi Zilele Comunei. Știu că a făcut donații și la biserică, a ajutat și diverse persoane din sat… Mi-a făcut o impresie extraordinară, de om serios, cumpătat, care nu a uitat locul unde s-a născut și în care încă locuiesc părinții săi, un om care face cinste comunei Solești“, a declarat Mona Bujor pentru publicația vasluiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel