Cine este "FATA DIN VALIZĂ" şi ce greşeli a făcut criminalul. Liviu Chesnoiu: Asta îmi atrage atenţia

Portretul-robot al tinerei, realizat de criminaliști
Portretul-robot al tinerei, realizat de criminaliști

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a explicat ce reiese din crima îngrozitoare din Giurgiu din primele detalii, atât despre victimă cât şi despre criminal. 

"În cariera mea am întâlnit astfel de cazuri, cu astfel de nenorociri. E vorba de viol poate, e vorba de crimă şi de incendiere. Ce e regretabil este faptul că de la şosea până la locul incendiului, pe unde a trecut criminalul, au fost alterate urmele. S-a tot plimbat lumea pe acolo. Din ignoranţă, nu au ştiut că trebuie să protejeze zona. 

Ce îmi atrage mie atenţia este că parcă e vorba de o persoană pe care nu o caută nimeni. Nici familia, nici prietenii, nici colegii. De cele mai multe ori, în astfel de situaţii este vorba despre o prostituată. 

Acest individ cred că este un lup singuratic, nu cred că e criminal în serie. Eu cred că este un individ cu probleme psihice, pentru că altfel nu poţi comite o astfel de crimă groaznică, şi mai cred că va fi descoperit în cel mai scurt timp, pentru că a lăsat nişte urme, totuşi", a declarat Liviu Chesnoiu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel