Cine este avocata de top a Elenei Udrea, din Bulgaria. E printre cei mai buni

foto Facebook Albina Aneva-Tomova
foto Facebook Albina Aneva-Tomova

Elena Udrea a fost reținută în Kulata, Bulgaria, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. Plecase din țară înainte de pronunțare, dar nu a ajuns departe. 

Multe scenarii și ipoteze circulă cu privire la ce a făcut Elena Udrea în Bulgaria, dacă a avut sau nu un plan, despre unde voia să ajungă, dar și despre care ar fi adevărata sa strategie. 

Sigure sunt însă doar faptele. Condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, Elena Udrea nu a fost găsită la domiciliu în România, ulterior dovedindu-se că a părăsit țara cu aproximativ 3 ore înainte de sentință. Într-o mașină de lux, însoțită de șofer, fosta așa-numită ”blondă de la Cotroceni” a fost prinsă în Kulata la aproximativ șapte ore de la ieșirea din România. Se spune că ar fi așteptat sentința în Sofia, apoi s-ar fi pus în mișcare spre Grecia, aceasta crezând până-n ultima clipă că ar urma să primească o hotărâre faborabilă. A fost imediat dată în urmărire și se pare că atunci când mai avea un pas să treacă în Grecia, a fost identificată de Poliția de Frontieră din Bulgaria și reținută. Plecase neînsoțită de fiica sa din țară. 

Arestată în țara vecină, cu un mandat de 72 de ore, astăzi Elena Udrea a stat nici 20 de minute în instanță, asta pentru că documentele transmise nu erau traduse, dar și din lipsă de translator în sală. Asta a spus și avocata Elenei Udrea, o avocată ce nu este din oficiu. 

”Ea nu știe nimic”

Avocata Elenei Udrea se numește Albina Aneva-Tomova. Ea a spus astăzi, la ieșirea de la instanță că ”Elena Udrea nu a spus nimic pentru că documentele nu sunt traduse. Nu avem translator din limba bulgară în limba română. Cazul a fost amânat pentru sâmbătă, timp în care vom găsi un translator. Am vorbit cu ea. Ea nu ştie nimic. Atunci când a plecat din România nu exista nicio sentinţă definitivă împotriva ei.”

Avocata este specializată în drept penal, drepturile omului, dreptul penal internațional, drept internațional public, dreptul sporturilor și este considerată unul dintre cei mai buni avocați din Bulgaria. Mamă și deloc străină de politică, avocata Albina Aneva-Tomova este cea care o va reprezenta și sâmbătă, de la ora 14:00, pe Elena Udrea, conform Observator

Citește și: CULISE: De ce a fugit Elena Udrea din țară: TERMEN în INSTANȚĂ în 18 mai în acest proces! Detaliul care răstoarnă TOT. Toni Neacșu: Are ȘANSE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel