Cine este afaceristul bucureștean acuzat că și-a violat și a încercat să-și omoare soția în Mamaia

Un om de afaceri din București este acuzat, de soția sa, că a violat-o și a vrut s-o ucidă, înecând-o într-un jacuzzi. 

”În data de 08.08.2020, în jurul orei 0.56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmârind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, transmit anchetatorii cu privire la agresiune de care este acuzat bărbatul. 

Vezi și: De GROAZĂ! Și-a violat soția și a vrut s-o omoare, în Mamaia. A fost reținut

Adevărul scrie că este vorba despre Mihai Bizu, un dezvoltator imobiliar din București. Soția sa Irina Popescu, psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga, acuză că scandalul a izbucnit în apartamentul unor prieteni din Mamaia, acolo unde bărbatul a dat-o cu capul de jacuzzi și a vrut să o înece, ținând-o cu capul sub apă. Intervenția proprietarului apartamentului a salvat-o pe femeie. Ea a plecat la hotelul unde au fost cazați, însă soțul său a urmat-o la scurt timp și ar fi violat-o. 

Mihai și Irina sunt căsătoriți de doi ani.

El a fost reținut și este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din București. Afaceristul va fi prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel