Cine e Vasile Ilea, „regele pescarilor din Apuseni“ care prinde păstrăvi de 1-2 metri / A fost senator în Parlamentul României / video

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Vasile Ilea a reușit de curând o nouă captură impresionantă, acesta reușind să prindă un păstrăv de aproape un metru.

Celebrul pescar Vasile Ilea, supranumit chiar „regele pescarilor din Apuseni“, a atras din nou atenția opiniei publice zilele trecute când a reușit o captură impresionantă pe Lacul Tarnița din județul Cluj. Acesta a reușit să prindă un păstrăv de aproape un metru, mai exact 97 de centimetri.

În trecut, Vasile Ilea a prins și exemplare mai mari de păstrăv. Cu trei ani în urmă, un exemplar de 133 de centimetri a fost capturat de acesta tot pe Lacul Tarnița. În plus, „regele pescarilor din Apuseni“ a prins și o lostriță uriașă, o specie care aproape că nu se mai găsește în apele din România.

Se pare că în câteva lacuri din Munții Apuseni mai există exemplare uriașe de păstrăv, iar deseori acestea sunt capturate de pescari. E vorba despre lacurile Beliș-Fântânele, Tarnița și Floroiu.

În clipul de mai jos este surprins Vasile Ilea cu una din capturile sale impresionante.

Cine e Vasile Ilea, „regele pescarilor din Apuseni“?

Vasile Ilea s-a născut la 23 decembrie 1970 în orașul Gilău din județul Cluj. El a fost senator în Parlamentul României ales pe listele Partidului Social Democrat în anul 2016 în Circumscripția Electorală nr. 13 Cluj.

Începând cu luna septembrie 2019, Vasile Ilea s-a alăturat Grupului Parlamentar ALDE-Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.

Vasile Ilea a făcut parte din Comisia parlamentară a revoluţionarilor din Decembrie 1989. De asemenea, el a făcut parte din Grupurile de prietenie din Parlamentul României cu Republica Tunisiană, Regatul Suediei și cu Japonia.

În mandatul de senator al României, Vasile Ilea a avut o luare de cuvânt și 93 de inițiative legislative, din care 44 au fost promulgate legi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel