Cine e Raul Pop, numit secretar de stat în Ministerul Mediului

Cine e Raul Pop, numit secretar de stat în Ministerul Mediului
Cine e Raul Pop, numit secretar de stat în Ministerul Mediului

Ministerul Mediului a anunțat, marți, că Raul Pop a fost numit secretar de stat în minister.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului, Raul Pop este consultant și activist de mediu, de formare tehnică, are studii de economist și specialist în studii europene, format la Universitatea Babeș-Bolyai în Cluj, și un MBA în Statele Unite cu specializare în managementul operațiunilor.

„A acumulat experiență profesională atât în protecția mediului cât și în optimizarea proceselor de business. Soluțiile oferite de el includ elemente de politici publice, strategie, optimizarea proceselor și instrumente de productivitate. Activitatea profesională în mediul privat este completată de implicarea activă în societatea civilă, în dezvoltarea laturii practice a învățământului superior de mediu, în proiecte de dezvoltare a unor politici publice în cadrul United Nations Development Programme - UNDP, împreună cu instituții publice românești centrale și locale, parcurgerea programului International Visitor Leadership Program derulat de US Department of State”, se mai arată în comunicat.

Raul Pop a mai deținut în 2016 funcția de secretar de stat al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, coordonând activitatea de management al deșeurilor și reglementare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel