Cine e noul director TAROM. Bode a făcut ANUNȚUL

George Barbu și-a dat demisia din funcția de director general al TAROM. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat cine îi va lua locul. 

Ministerul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că directorul general al companiei TAROM, George Barbu, şi-a prezentat demisia din funcţie în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie. În locul lui, a venit Ursu Mihăiţă, membru al Consiliului de Administraţie al TAROM. Acesta va prelua funcţia de director general interimar pe o perioadă de patru luni.

Ce spune ministrul Bode despre noul director

Bode a subliniat că are încredere în noul director general interimar.

„Astăzi sunt 1.700 de angajaţi, 800 sunt în şomaj tehnic, iar salariile au fost plătite luna trecută cu întârziere, 80%, respectiv 20%. De astăzi, compania are un nou director general interimar. Am încredere în noul director general, este membru în CA TAROM, a condus companii importante din zona de construcţii cu 600, 1.000, 1.200 de angajaţi.

Ştie cu ce probleme se confruntă compania TAROM, şi împreună cu administratorii, are misiunea să taie în carne vie, pentru că acolo niciun angajat al companiei nu putea să facă restructurare. A fost nevoie să venim cu cineva din exteriorul companiei. Ştiţi cum spunea o vorbă: cei de la TAROM nu se pot căsători între ei pentru că sunt majoritatea rude. În consecinţă, o intervenţie chirurgicală cu scopul de a salva compania este necesară şi am convingerea că acest lucru se va întâmpla”, a declarat Lucian Bode, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel