Cine e miliardarul misterios care i-a donat unei românce 1 milion de euro

abdel_wassim_el_whani dc
abdel_wassim_el_whani dc

Jurnaliștii francezi investighează o poveste demnă de 1001 Nopți. Un miliardar din Qatar pe nume Abdel Wassim El Whani i-ar fi donat unei cerșetoare de origine română un milion de euro, luna trecută. Dovada: două filmulețe postate pe youtube. Autoritățile din Qatar nu dețin informații despre miliardarul misterios.

Abdel Wassim El Whani este un miliardar recunoscut pentru cadourile extravagante și opulența sa. El trăiește la Paris. Luna trecută a apărut pe youtube un clip în care acesta oferă un milion de euro unei femei fără adăpost de origine română. După acestă donație ciudată, pe internet au apărut alte două clipuri în care miliadarul își arăta bogăția nemăsurată. Într-unul din clipuri cumpără mai multe telefoane Iphone5, pe care mai apoi le aruncă la gunoi, iar în cel de-al doilea oferă un Lamborghini unor tineri pe care tocmai îi cunoscuse, scrie buisnessinsider.com.

Videoclipurile postate pe internet au strâns în total peste două milioane de vizualizări, iar Whani a devenit o celebritate. Acțiunile lui îi determină pe unii oameni să facă orice pentru a-i intra în grații. Când un blog al Le Monde a scris despre Abdel Wassim El Whani săptămâna asta, site-ul sa umplut de comentarii, majoritatea oamenilor cerând disperați ajutor financiar de la miliardar.

Filmulețele în care apare Whani au fost fost făcute de compania de producție JisaMedia, care pretinde că filantropul controversat este ”un miliardar din Qatar, care a decis să distribuie averea imensă oamenilor nevoiași.” Cu toate astea, se știu foarte puține despre miliardar. De exemplu, există o pagină de Facebook, dar a fost creată de-abia în septembrie, iar un număr de profiluri personale de Facebook de asemenea pot fi găsite, dar e greu de crezut că-i aparțin chiar miliardarului, pe profil regăsindu-se în locul unor fotografii personale, capturi foto din clipurile de pe youtube.

France24 a făcut unele investigații și a vorbit cu un oficial al Qatarului care spune că nu-i sunt cunoscute nici numele și nici fața bărbatului. Producătorii filmulețelor păstrează tăcerea. ”Mulți oameni ne-au întrebat cine se află în spatele acestor clipuri și dacă sunt adevărate ... Nu vrem să dezvăluim, vrem ca totul să rămână ambiguu,” a declarat pentru France 24, un membru al Jisamedia, pe nume Ange Jisa. Există suspiciuni că aceste clipuri ar face parte dintr-o farsă publicitară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel