Cine e MAMA Dianei Șoșoacă. E mai CELEBRĂ decât senatoarea AUR și seamănă ca două picături de apă: Mă depășește!

Cine e mama Dianei Șoșoacă. Surpriză de proporții.

Pe Diana Șoșoacă o cunoaște deja o țară întreagă, după ce a intrat în Parlament din partea AUR, dar mama acesteia este o adevărată surpriză și puțini sunt cei care știu că este mult mai celebră decât senatoarea. 

Ei bine, mama Dianei Șoșoacă este nimeni alta decât Alice Florescu-Bleotu, doctor primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale, cu multiple diplome obținute în străinătate, medic foarte cunoscut în București și bună prietenă cu o mulțime de vedete din România, printre care Marina Almășan și Florin Piersic.

Diana Șoșoacă, apărătoare a Bisericii. Mama ei, specialistă în ezoterism

Asta nu este tot, pentru că dacă Diana Șoșoacă s-a făcut cunoscută ca avocata lui ÎPS Teodosie, în conflictul față de pelerinaje, mama sa, Alice Florescu-Bleotu este specialistă în ezoterism, o disciplină care intra în conflict direct cu învățările Bisericii Ortodoxe, promovate intens de AUR.

"România este o zonă plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterică știu că există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face labtul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră", spunea mama Dianei Șoșoacă la o conferință despre ezoterism.

Cum o caracterizează Alice Florescu-Bleotu pe fiica Diana Șoșoacă

"Diana îmi seamană. În anumite privințe mă depășește. Știi tu proverbul: ‘Capra sare masa, iada sare casa!’. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocință, elocvență și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru", a spus Alice Florescu-Bleotu, în emisiunea Marinei Almășan, "Femei de 10".

În plus, cele două femei seamănă ca două picături de apă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel