Cine e Eduard Mirițescu, omul care îi ia locul fostului șef al Poliției Române, Liviu Vasilescu

foto: MAI Facebook
foto: MAI Facebook

Liviu Vasilescu și-a dat demisia din funcția de șef al Poliției Române, după scandalul înmormântării lui Emi Pian. În locul său, temporar, vine Eduard Mirițescu.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seară, după demisia lui Liviu Vasilescu din funcția de șef al Poliției Române, că Eduard Mirițescu vine, temporar, la conducerea instituției. 

Practic, Eduard Mirițescu este interimarul la șefia Poliției Române, până când Marcel Vela și echipa M.A.I vor găsi „omul perfect” pentru această funcție, după cum a spus ministrul la B1TV.

Chestor Eduard Miriţescu este fostul șef de cabinet al lui Despescu și fostul șef al Poliției Prahova. În prezent, ocupă funcția de adjunct în IGPR. Din această funcție, Eduard Mirițescu va conduce, ca interimar, și Poliția Română.

Averea lui Eduard Mirițescu 

Conform declarației sale de avere completată la 12.06.2020, Eduard Mirițescu, cu domiciliul în Ploiești, Prahova, deține 1/3 dintr-un teren agricol din Com. Măneciu Ungureni, sat Gheaba, jud. Prahova și un autoturism Mazda din 2008. 

La active financiare, Eduard Mirițescu notează trei conturi în bănci cu solduri de 74.969 lei, 144.119 lei și 27.389. De asemenea, are un credit scadent în 2021, la Asociaţia "Casa de ajutor reciproc de pe lângă I.J.P. Prahova", în valoare de 60.000 lei. 

În ultimul an fiscal, Eduard Mirițescu a încasat, în calitate de membru A.T.O.P Prahova, suma de 2.925 de lei, iar de la M.A.I. pentru funcția „Director”, 102.487 RON. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel