Cine completează echipa Andreea Marin - Gheorghe Hagi - Smiley la UNICEF

Horia Tecău va juca în meciul cu Finlanda din Cupa Davis
Horia Tecău va juca în meciul cu Finlanda din Cupa Davis

UNICEF în România va avea un nou Ambasador Național. Este vorba despre tenismenul Horia Tecău, care va completa începând de astăzi echipa de ambasadori UNICEF formată din Andreea Marin, Gheorghe Hagi și Smiley.

Începând cu marți, UNICEF în România va avea un nou Ambasador Național. Alături de David Beckham, Shakira, Roger Federer, Serena Williams și de ambasadorii naționali Andreea Marin, Gheorghe Hagi și Smiley, tenismenul Horia Tecău va fi vocea care aduce în atenția publică mesajele copiilor care au nevoie de sprijin astfel încât drepturile lor să fie respectate.

De mai bine de 50 de ani, UNICEF colaborează cu celebrități pentru a aduce în atenția publică nevoile și provocările copiilor din întreaga lume. Aceste personalități publice contribuie pro bono, prin diverse acțiuni, la protejarea drepturilor copilului și sprijină copiii vulnerabili să aibă o viață mai bună.

[citeste si]

„Prin atragerea atenției asupra problemelor cu care se confruntă copiii, prin contribuția în ceea ce privește mobilizarea de resurse și prin influențarea politicilor publice, celebritățile care colaborează cu UNICEF transmit un mesaj clar: copiii sunt o prioritate”, se arată într-o comunicare transmisă de către organizație redacției DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel