Cine câștigă alegerile în SUA?! Iată ce spun cei care au prezis victoria din 2016

Pe măsură ce se apropie data alegerilor din SUA, cresc tensiunile privitoare la favoritul acestor alegeri. Iată ce spun cei care au prezis victoria lui Trump din 2016.

Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la data alegerilor, 35 de milioane de americani au votat deja și majoritatea sondajelor îl arată câștigător pe Joe Biden. Totuși, Robert Cahaly, sondatorul șef al Grupului Trafalgar, a declarat că președintele în funcție are șanse să fie reales.

"Îl văd pe președinte câștigând cu un număr minim de voturi electorale, fiind primul care ajunge la 270 de electori. Cu toate acestea, este posibil să urce semnificativ pe baza curentului subteran", a declarat Cahaly.

Grupul Trafalgar a prezis victoria din 2016

Grupul Trafalgar, cu sediul în Georgia, a atras atenția națională în 2016 ca unul dintre puținele institute de sondaje care l-au dat câștigător pe Trump în Pennsylvania, Florida și Michigan, chiar înainte de ziua votului. Ulterior, s-a demonstrat că sondajul a fost corect și Trump a câștigat toate cele 3 state.

Cu toate acestea, sondajul principal a estimat că Trump va câștiga Florida, Ohio, Carolina de Nord și Georgia, toate statele în care majoritatea sondajelor arată o ușoară victorie a lui Biden. În același timp, reprezentantul de la Trafalgar a precizat că majoritatea oamenilor care îl susțin pe Trump, preferă să nu își anunțe public favoritul și nici nu vor să participe la sondaje, potrivit FoxNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel