CIne ar fi responsabil de dispariția creierului președintelui JFK

jfk
jfk

Cu doar câteva săptămâni înainte de împlinirea a 50 de ani de la asasinarea celui de-al 35-lea președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, scriitorul James Swanson publică în noua sa carte informații legate de ceea ce s-ar fi întâmplat cu creierul lui JFK, care a dispărut în 1966.

Fostul președinte al SUA, John F. Kennedy, a fost asasinat în data de 22 noiembrie 1963, în timpul vizitei pe care o efectua în Dallas, Texas. Ulterior, trupul fără viață al președintelui a fost dus la autopsie.

"Nu toate dovezile de la asasinarea președintelui JFK se află la Arhivele Naționale", scrie însă James Swanson, în noua sa carte, "Sfârșitul zilelor: Asasinarea lui John F. Kennedy", care va apare în 12 noiembrie. "Un element unic, macabru din colecție lipsește - creierul președintelui Kennedy ", scrie James Swanson, relatează nypost.com.

Autorul arată că, în timpul autopsiei, creierul președintelui asasinat a fost pus într-un recipient de oțel inoxidabil cu capac filetat, care ulterior a fost plasat într-un biroul al Serviciului Secret.

Ulterior, creierul și alte dovezi medicale au fost depozitate la Arhivele Naționale, de unde au dispărut trei ani mai târziu, nemaifiind văzute de atunci.

Legat de acest fapt, James Swanson scrie însă că a descoperit dovezi convigătoare care arată că fratele președintelui american, Robert Kennedy   a fost responsabil de dispariția creierului lui JFK, el fiind ajutat de asistentul său, Angie Novello, dar nu pentru ceea ce susțin teoreticienii conspirației: - că JFK a fost împușcat din față și nu din spate, de Lee Harvey Oswald - ci pentru a ascunde dependența de droguri și de alcool a lui JFK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel