EXCLUSIV  Cine a intrat peste Adriana Bahmuțeanu. Surpriză în DIRECT. "Este foarte drăguț"

Adriana Bahmuțeanu a oferit un interviu în exclusivitate pentru DC NEWS. Iată cine a intrat peste ea. 

Bursy, cățelul Adrianei Bahmuțeanu a apărut în interviul acesteia. Iată ce face vedeta în izolare și pe unde îl plimbă pe acesta.

"Am un cățel pe care-l scot afară în pandemie și cred că la un moment dat a inhalat prea multe substanțe de dezinsecție, Bursy. Este foarte drăguț, îi place să iasă afară, cred că nu a fost atât de plimbat în viața lui, dar tot răul înspre bine, pentru că acum, în pandemie, am descoperit că râul nostru Dâmbovița este foarte frumos amenajat și ne plimbăm în fiecare zi pe mal, parcă mă simt ca la Paris", a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exlucisivitate pentru DC NEWS. 

"Am descoperit această plăcere, acum, în pandemie, pentru că altfel nu aș fi avut timp. Bietul Bursy, în condiții normale ar fi fost plimbat puțin în fața blocului sau l-aș fi luat cu mine și-l plimbam pe unde mai aveam eu treabă, dar așa, acum, își face și el siesta și e foarte fericit", a completat. 

Completează declarație pe propria răspundere?

"Sigur că da, în fiecare zi am declarație pe propria răspundere. Până acum nu m-a oprit nimeni că sunt o persoană pașnică de obicei, dar ca să nu existe probleme am scos la xerox mai multe declarații și completez în fiecare zi că ies cu cățelul și completez și traseul", a mai spus ea.

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel