Cine a fost lângă Regina Elisabeta atunci când a murit. William și Harry au ajuns prea târziu la Balmoral

Cine a fost lângă Regina Elisabeta atunci când a murit. William și Harry au ajuns prea târziu la Balmoral / Foto: Pixabay, de Arcaion
Cine a fost lângă Regina Elisabeta atunci când a murit. William și Harry au ajuns prea târziu la Balmoral / Foto: Pixabay, de Arcaion

Află în articol cine a fost alături de Regina Elisabeta atunci când a murit. 

Regina a murit cu Charles și Anne lângă patul ei, în timp ce membri ai familiei, inclusiv Andrew, Edward, William și Harry, s-au repezit în zadar către Balmoral, sperând că o vor prinde încă în viață, după ce medicii i-au oferit doar câteva ore de trăit, scrie Daily Mail.

Se crede că s-au grăbit să fie lângă patul Reginei ieri, dar nu au ajuns la Balmoral la timp, înainte ca aceasta să moară.  Doar copiii ei cei mai mari, Prințul Charles și Prințesa Anne, care se aflau deja în Scoția la momentul înrăutățirii stării de sănătate a monarhului, au reușit să ajungă la moșia regală înainte de moartea ei, au declarat surse aseară.

Prințul Andrew, Prințul Edward, soția sa Sophie și Prințul William au zburat ieri din Berkshire cu un avion privat la Aberdeen, iar apoi s-au dus la Balmoral să o vadă, dar se se pare că nu au ajuns la moșie la timp. Era deja prea târziu, Regina murise.

Prințul Harry, care urma să participe aseară la un eveniment de caritate cu soția sa Meghan la Londra, a încercat și el să ajungă la Balmoral la timp. Dar a sosit la ora 22.00, la aproape o oră și jumătate după ce publicul a fost informat despre moartea Reginei.

Marea Britanie plânge pierderea Reginei

Marea Britanie plânge astăzi moartea iubitului său monarh, Regina Elisabeta a II-a. După 70 de ani remarcabili la tron, cel mai longeviv monarh al țării a murit ieri "pașnic", la vârsta de 96 de ani, la Balmoral, în Scoția. Moartea ei a stârnit o revărsare imediată și uriașă de emoție, mii de oameni îndoliați adunându-se în fața porților Palatului Buckingham și a altor clădiri regale, ieri seară.

La un moment dat, o interpretare a piesei "God Save The Queen" a răsunat printre cei îndoliați, urmată de uralele "Trăiască Regele"

Alții au depus flori în afara Castelului Windsor - unde Regina și-a petrecut o mare parte din timp după moartea iubitului ei soț, Prințul Philip, în aprilie anul trecut.

Și într-un semn al influenței și atractivității considerabile a Reginei la nivel mondial, fanii regali au depus flori în afara ambasadelor britanice, inclusiv la Washington, Berlin și Oslo. Chiar și personalul gospodăriei regale a plâns ieri, regretând pierderea iubitului lor șef, cât și a șefului statului.

"Ea este de neînlocuit"



Unul a spus: "Oricât de mult ai încerca să te pregătești pentru acest moment, te lovește ca o tonă de cărămizi. Ea este de neînlocuit. Pur și simplu nu pot să cred că nu vom mai vedea acel zâmbet. Există un sentiment profund de șoc".

Fiul Reginei, Charles, fostul Prinț de Wales, este acum Regele Marii Britanii, în timp ce Prințul William a moștenit titlul tatălui său și acum, împreună cu soția sa, poartă numele Duce și Ducesă de Cornwall și Cambridge. William este, de asemenea, acum "moștenitor" la tronul britanic.

Reamintim că toți copiii Majestății Sale, precum și nepotul Prințul William, s-au grăbit joi la Balmoral, după ce medicii au spus că starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Palatul Buckingham a lansat o declarație la ora 14.32 în care a spus că medicii Reginei sunt "îngrijorați" pentru sănătatea ei și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală în timp ce membrii familiei sunt informați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel