EXCLUSIV  Cine ”a adus” coronavirusul în România. Dan Tudorache: Asta o să spună Ludovic Orban

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit despre noul coronavirus şi modul în care ar putea acesta să afecteze economia României. 

Într-un interviu acordat DC News, Dan Tudorache (PSD), primarul Sectorului 1, a vorbit şi despre subiectul momentului la nivel mondial, coronavirusul din China. Edilul a subliniat faptul că există pericolul unei crize economice, ca urmare a faptului că schimburile comerciale cu China sunt blocate la acest moment. 

"Gândiţi-vă că o mare parte dintre produsele de pe piaţă sunt produse în China. S-a închis legătura comercială cu această ţară. Ce vom face în următoarele luni, pentru că o mare parte din tot ce se produce în lume asta se produce în China. Vom avea o mare problemă din acest punct de vedere. Există chiar pericolul de a intra în criză", a declarat Dan Tudorache.

"Ar fi un pretext foarte bun şi pentru PNL să nu mai majoreze pensiile de la 1 septembrie. Abia aştept să-l aud pe domnul Orban că din cauza coronavirus nu a mai majorat pensiile", a punctat Bogdan Chirieac.

"O să spună că PSD-ul a adus coronavirusul în România. Întotdeauna, pentru ce e mai rău în România, PSD-ul e de vină. Şi sunt convins că Orban va ieşi şi va spune că PSD este de vină pentru această epidemie", a răspuns Dan Tudorache.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel