EXCLUSIV  Cine a acreditat dezinfectanții neconformi. Informații explozive

Ministrul Sănătații Sorina Pintea a declarat la un post tv că dezinfectanții sunt acreditați.

La mijlocul lunii ianuarie, Ministerul Sănătății a depus o plângere la Poliție după ce a constatat că, în urma analizelor, a rezultat că trei produse fungicide sunt neconforme. Sorina Pintea a declarat că produsele sunt acreditate de Ministerul Sănătății din Franța. Surse din cadrul Poliției au declarat că perchezițiile care sunt în desfășurare la această oră au loc la SC G&M 2000 SRL din comuna Jilava și la SC AL Carina SRL din Ploiești.

Culmea este că, SC G&M 2000 SRL a obținut un proiect pe fonduri UE prin Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice - Investiții pentru viitorul dumneavoastră" pentru „Creșterea capacității de producție și modernizarea procesului tehnologic, prin achiziția de echipamente tehnologice performante în cadrul societății G & M 2000 SRL" (Cod SMIS 57581).

(w670)

Aceleași surse au afirmat pentru DC News că "societatea AL Carina este a doua cea mai mare societate care activează în acest domeniu. Din cercetări a reieșit că în cursul anului 2018 ar fi fost fabricate și comercializate către diverse unități spitalicești, de pe teritoriul național, produse biocide utilizate la dezinsecția suprafețelor, care nu îndeplineau standardele de performanță în distrugerea bacteriilor". 

 Vezi și: Percheziții de amploare la firme de dezinfectanți. Pintea: Produsele mai există în spitale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel