Cinci zile de DOLIU în Volgograd. 32 de morți în două zile

autobuz explozie
autobuz explozie

Două zile negre în Volgograd. Duminică și luni au avut loc două atentate. Primul, în gară, unde o femeie din grupul "văduvelor negre" a detonat o bombă la intrarea în gară. S-a cutremurat. În urma exploziei: 17 morți, 30 de răniți. Luni dimineață, o altă veste a zguduit Volgogradul: o nouă explozie a luat, din nou vieți. 10 morți au fost anunțați inițial. Numărul lor a ajuns la 15. 

Volgogradul este în doliu. Cinci zile de doliu au declarat autoritățile în memoria victimelor celor două atentate petrecute în decurs de mai puțin de 24 de ore.

Preşedintele Vladimir Putin a cerut sporirea măsurilor de securitate în întreaga ţară. Este în fața unui scenariu sumbru: atacurile din Rusia au loc cu aproape o lună înaintea începerii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci. Nivelul de alertă teroristă este la cote maxime în Rusia.

Cea de-a doua explozie a avut loc la primele ore ale dimineţii într-un troleibuz. Suflul deflagraţiei a fost atât de puternic, încât a spart geamurile clădirilor din zonă. Echipele speciale ale poliţiei ruse au izolat imediat locul atentatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel