Cinci persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Foto: Pexels/Pixabay
Foto: Pexels/Pixabay

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

"În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2019, inculpaţii au procedat la comercializarea de droguri de risc şi de mare risc către consumatori de pe raza judeţului Mureş.

La data de 20.04.2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş au efectuat un număr de 10 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis (muguri, plante şi alte resturi vegetale), precum şi droguri de mare risc, respectiv timbre LSD, cocaină şi MDMA.

În cursul zilei de astăzi, 3 dintre inculpaţii reţinuţi vor fi prezentaţi Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie", transmite DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel