Cinci persoane implicate în violențele de la proteste, arestate preventiv

Arestări în cazul violențelor de la protestul din Piața Victoriei. Cinci persoane au primit mandate de arestare preventivă, după ce inițial acestea au fost cercetate sub control judiciar.

Tribunalul București a decis arestarea preventivă a cinci persoane pentru violențele din Piața Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie. Anunțul a fost făcut de Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

În urma contestaţiei formulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Tribunalul Bucureşti a emis, joi, mandate de arestare preventivă pentru toate cele cinci persoane.
 
"Inculpaţii au fost depistaţi de către Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în acest moment fiind încarceraţi", precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei, într-un comunicat de presă.

Inițial, pe 24 februarie, Judecătoria Sectorului 1 a dispus punerea sub control judiciar a celor cinci persoane, precum şi arestarea preventivă a unui alt inculpat.

Astfel, Judecătorii au admis, joi, contestația procurorilor la decizia prin care Ionuț-Cristian Dinu, Andrei-Lucian Dumitrescu, Răzvan-Marian Radu, Alexandru Marius Bocșu și Daniel-Ionuț Ion au fost lăsați în libertate de Judecătoria Sectorului 1, care a impus instituirea controlului judiciar pentru aceștia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel