Cinci membri ai unei familii din Bârlad, părinți și copii, condamnați la închisoare

Membrii unei familii din municipiul Bârlad, părinţii şi trei copii, au fost condamnaţi de magistraţii de la Tribunalul Vaslui la închisoare în regim de detenţie, pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de stupefiante. 

Viorel Manea şi Cristina Silion, aflaţi în arest preventiv încă din luna iunie a anului trecut, alături de doi copii majori, au primit câte cinci ani de închisoare cu executare, potrivit Agerpres.

Ei au împreună 12 copii cu vârste cuprinse între 9 şi 27 de ani şi au fost acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, folosindu-se de toţi copiii.

Potrivit anchetatorilor, copiii minori erau folosiţi pentru vânzarea drogurilor, în timp ce părinţii şi copiii mai mari participau la procurarea şi ambalarea substanţelor stupefiante.

Cei doi concubini şi doi copii majori ai acestora au fost arestaţi preventiv anul trecut, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, care s-a desfăşurat după ce mai mulţi liceeni bârlădeni care cumpăraseră substanţe interzise de la membrii familiei Manea s-au simţit rău şi au ajuns la spital.

Decizia Tribunalului Vaslui nu este definitivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel