Cinci mari confederații sindicale amenință Guvernul cu greva generală: Suntem revoltați de secretomania in privința noii legi a salarizării

Sursă foto: Facebook Uniunea Tesa din Sănătate: https://www.facebook.com/photo/?fbid=562067905922913&set=pb.100063591249586.-2207520000.
Sursă foto: Facebook Uniunea Tesa din Sănătate: https://www.facebook.com/photo/?fbid=562067905922913&set=pb.100063591249586.-2207520000.

Cinci mari confederații sindicale amenință Guvernul României cu greva generală, ca urmare a „secretomaniei“ privind legea salarizării.

CNSRL - Frăția , Cartel Alfa , CSN MERIDIAN, BNS, CSDR anunță că au semnat un document comun prin care amenință Executivul cu greva generală, ca urmare a „secretomaniei“ privind legea salarizării:

„Cele 5 mari confederații sindicale ( CNSRL - Frăția , Cartel Alfa , CSN MERIDIAN, BNS, CSDR ), au semnat un document comun prin care amenință Guvernul cu GREVA GENERALĂ!

Sindicaliștii sunt total revoltați de secretomania Guvernului in privința noii legi a salarizării. Termenul de redactare a legii, conform PNRR ,este 31 martie 2023!“, spun sindicaliștii.

CITEȘTE ȘI     -    Ce se întâmplă cu pensiile și salariile. Ministrul Budăi, în direct: O tâmpenie, pe românește!

Uniunea Tesa din Sănătate susține inițiativa

„Uniunea TESA susține total această inițiativă, ținând cont de atitudinea inadmisibilă a PSD, aflat și acum la putere, care a discriminat GRAV prin prezenta lege a salarizării nr 153 / 2017, timp de mai bine de 5 ani, categorii largi de lucrători, iar in sănătate au lovit barbar in personalul TESA, personalul BBC și personalul auxiliar - sanitar!

Îi avem din nou la putere la Ministerul Muncii și Ministerul Sănătății si din nou ei vor elabora o nouă lege a salarizării!

De această dată, străinii le comandă și ii controlează ! PNRR ( UE) a stabilit jalonul și modificare legii salarizării până la 31 Martie 2023 ! Alți străini ( Banca Mondială) , ne vor da lecții de “ consultanță” , pe 1, 5 milioane euro, pentru a ne învăța pe noi românii, cum trebuie făcută corect o lege a salarizării . Au fost „obligatoriu“ angajați ! O fi de bine, o fi de rău ? Dumnezeu știe! Ministrul Budăi ține totul „la secret“!

Banca Mondială se ocupă în general de consultanță în țări din lumea a treia ! Și se pare că da, noi ne comportăm ca o țară din lumea a treia, complet dominată și subordonată! Măcar de am avea ceva de câștigat din acestă „internațională“ ! Dar tăcerea si acțiunea in subteran a Guvernului nu ne miroase a bine!“, transmite Uniunea Tesa din Sănătate pe Facebook.

CITEȘTE ȘI     -    Se anunță proteste la ușa Guvernului. Revendicările Sanitas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel