Cinci lucruri pe care să le ai cu tine de REVELION 2022, ca să îţi meargă bine tot anul

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Conform superstiţiilor, trebuie să ai cu tine câteva lucruri în noaptea dintre ani ca să îţi meargă bine tot anul. 

1. Bani în buzunar

Pentru a te bucura de prosperitate în anul 2022, în noaptea de Revelion, pe 31 decembrie, ai grijă să nu-ți lipsească banii din buzunar. Pentru și mai multă bunăstare, în fiecare buzunar pe care îl găsești la vestimentația ta, pune acolo câte o bancnotă. De preferat, una valoroasă.

2. Vâscul, planta magică a nopții dintre ani

Vâscul este o plantă încărcată de magie, potrivit mitologiei europene. Această plantă este asociată cu norocul în dragoste și reprezintă un simbol al aromoniei și curățeniei spirituale. Așadar, atârnă deasupra ușii această plantă pentru a te bucura tot anul 2022 de bunăstare și fericire în dragoste.

3. Dorința de la miezul nopții

Anul Nou vine pentru fiecare dintre noi cu planuri, dorințe sau visuri noi. La cumpăna dintre ani, pe 31 decembrie, la ora 24 fix, se deschid Cerurile. Atunci ai posibilitatea să-ți pui cea mai mare și azătoare dorință. 

4. Struguri

Altă superstiție pentru noaptea de Revelion este legată de boabele strugurilor. Boabele de struguri simbolizează bogăția și prosperitatea. Ca să te bucuri de bogăție în toate lunile anului 2022, trebuie să mănânci 12 boabe de struguri. Cele 12 boabe vor reprezenta cele 12 luni ale anului ce vor urma. 

5. Lenjerie roșie, pentru pasiune și dragoste

Se spune că, în noaptea de Revelion, pe 31 decembrie, să porți ceva roșu. Dacă este o lenjerie intimă este și mai bine, dar ai grijă să fie una nouă. De ce ceva roșu? Ei bine, culoarea roșie este culoarea dragostei, a pasiunii și a veseliei. Această superstiție de Revelion te va ajuta să intri în noul an cu noroc și multă dragoste, scrie Antena3.ro.

Cele mai tari mesaje de Revelion

Dacă nu ai avut timp încă să trimți mesaje celor dragi sau dacă vrei să o faci și nu te simți inspirat, ți-am pregătit câteva dintre cele mai frumose mesaje pe care le poți transmite, de la urări clasice, până la urări amuzante, care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi.

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2022!".

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi... Sus paharul!".

„Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022!".

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel