EXCLUSIV  Cifrele DEZASTRULUI. Ciolacu: România, băgată în datorii pentru un scop electoral!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a criticat guvernarea PNL şi faptul că România a ajuns să se împrumute la dobânzi foarte mari.

Bogdan Chirieac a reacţionat după ce Marcel Ciolacu a prezentat, într-un interviu acordat DC News TV, cifrele crizei care a cuprins România după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Marcel Ciolacu a declarat că, în prezent, România se împrumută la o dobândă de 4,53%, "cea mai mare dobândă cu care se împrumută, în acest moment, un stat din Europa".

„Din ce spuneţi dumneavoastră, după analiza făcută de experţii PSD, rezultă că România va fi, la finele acestui an, o ţară nesustenabilă economică. Şomajul creşte, ceva ajutoare se bagă, nu mult, în companiile din România, pensiile nu se majorează, colectare nu se face, consumul a scăzut dramatic, la fel cum s-a întâmplat în toată lumea. În momentul acela e o ţară profund îndatorată, cu dobânzi nesustenabile”, a afirmat Bogdan Chirieac.

„Nu avem o datorie externă mare. România are una dintre cele mai mici datorii externe din Europa. Să vedem, însă dacă domnul Cîţu va avea de unde să se împrumute. Acum să te împrumuţi cu dobândă de 6% presupun că o să găsească, dar deja sunt penibili. Adică pentru un scop electoral băgăm ţara într-o îndatorare a nepoţilor, nu a copiilor, total gratuit”, a subliniat Marcel Ciolacu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel