CIFRA PROSPERITĂȚII și BANII. Mihai Voropchievici, ADEVĂRURI ASCUNSE

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, că unii sunt născuți să aibă bani, iar alții sunt născuți să se mulțumească cu puțin. Maestrul a vorbit despre legătura dintre cifra destinului și bani.

Cum calculați cifra prosperității

”Adunați 1 la ziua de naștere. Dacă ești născut pe 29, adaugi 1, adică 30, 3 plus 0= cifra totală e 3” a spus Mihai Voropchievici. 

Iată previziunile pentru fiecare în funcție de cifra prosperității: 

1- capacitatea de a reuși în cursul vieții să acumuleze bogăție pe cont propriu, dar banii nu reprezintă scopul în sine, banii sunt o formă de ajutor pentru îndeplinirea unor visuri, în general, pe latura spirituală, cel mai mult contează banii și stabilitatea financiară, pentru a rezolva alte nevoi, precum cele spirituale, are poziția de lider. 

2- cea mai păguboasă cifră, implică dorința de a te îmbogăți rapid, cei cu cifra 2 au ghinionul și incapacitatea de a acuma bani pe o perioadă lungă, sunt mari iubitori de lux, se îndatorează, ajung în situații de dezechilibru total, e important să se limiteze la posibilitățile lor financiare, e important ca partenerul să fie pragmatic. 

3- cifra fantastic de norocoasă, aduce noroc și acumulare ușoară de bogății, poți să scoți bani și din piatră seară, dar îl cheltuiește fantastic de rapid, ideile generale de a face bani trebuie puse în aplicare și să se țină de ele, tendința e să se împrăștie. 

4- cifră foarte grea, au toată viața de muncit din greu, fantastic de mult, banii la ei nu vin spectaculos, din pomană, moștenire, numai din muncă pură, fără voință și ambiție nu vor reuși să se ridice. 

5- una dintre cele mai benefice cifre, apare prosperitatea în familie imediat, banii vin la ei imediat, vine norocul peste el, nu va duce lipsă de bani niciodată, nu va muri de foame, Dumnezeu va fi alături de el, 5 este simbolistica banului, să dai din ce primești, de câte ori dai, de atâtea ori primești. 

6- cifră staționară, nu vor bani, decât un loc de muncă stabil, cu un salariu în permanență, nu vor duce niciodată lipsă de bani. 

7- cifră care atrage provocări financiare, dar și asumări de riscuri, sfatul este să evite aventurile financiare, tendința este de a intra în lucruri ilicite cu scopul unei îmbogățiri rapide. 

8- este una din cifrele misterului și paradoxului, poate aduce câștiguri exorbitante și pierderi masive, banii nu aduc fericirea, nu vă concentrați exclusiv pe acumularea financiară, sunt cei care dau de necazurile mari. 

9-  sunt fericiții care nu știu să facă bani, dar au bani, banii le vin din toate direcțiile, banii venind atât de ușor, posesorul îi pierde la fel de ușor, este o cifră foarte imprevizibilă, circumstanțe favorabile pe tot parcursul vieții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel