CIA, test pentru spionii în devenire. Poți ghici ce oră este în această imagine?

În timp ce ne pregătim de iarnă, Central Intelligence Agency (CIA) din SUA a lansat o provocare pentru urmăritorii mai isteți de pe Twitter.

Conform Daily Mail, CIA a postat o fotografie cu descrierea: „Puneți-vă abilitățile de analiză la încercare. La ce oră a fost făcută această poză?”. Imaginea cuprinde un peisaj de iarnă, cu drumuri înghețate, autobuze școlare și dealuri înzăpezite pline de brazi.

Opțiunile sunt 15:00, 11:00 sau 07:00. Analizați, apoi uitați-vă mai jos pentru răspuns!

2. Foto: Twit... (imagine_cia_inteligenta_twitter_67249800.jpg)

Foto: Twitter CIA

„E ușor, uitați-vă la felinarele aprinse care indică ora 07:00. Sunt angajat?”, a glumit un utilizator, în timp ce un altul a spus „Eu zic că este 07:00 bazându-mă pe iluminat și pe autobuzele care nu sunt înzăpezite pentru că s-au mișcat recent”.

„Autobuzele au lăsat urme, așa că e dimineață sau după-amiază. Mașinile sunt parcate în stațiune, fără urme și acoperite, așa că e dimineață. Pârtia de schi este goală, iar telescaunul nu funcționează, așa că este dimineața. Răspunsul meu este 7 dimineața”, a analizat un utilizator mai abil.

Răspunsul este...

„Cei mai mulți ați ales corect. Se pare că vă pricepeți. Accesați pagina noastră de joburi”, a transmis CIA, confirmând că rezultatul corect era 07:00 dimineața, răspuns ghicit de 53% dintre respondenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel