Christine Lagarde: Bolnăviciosul Putin e în spatele crizei inflaționiste care a lovit Europa. Vrea să distrugă cât mai mult

Christine Lagarde, președintele Băncii Centrale Europene, a vorbit despre Vladimir Putin și acțiunile sale care au cauzat criza inflaționistă din Europa.

Banca Centrală Europeană trebuie să majoreze ratele dobânzilor din cauza inflației cauzate de războiul președintelui rus Vladimir Putin din Ucraina, a declarat președintele BCE, Christine Lagarde.

„Asta este ceea ce el [Putin] încearcă să facă, să provoace haos și să distrugă cât mai mult din Europa”, a spus Lagarde în timpul unei apariții la Late Late Show de la RTE, în Irlanda.

„Această criză energetică provoacă o inflație masivă pe care trebuie să o învingem”, a spus ea.

„Oricine se comportă în acest fel trebuie să fie condus de forțele malefice”, a spus Lagarde despre Putin, adăugând că „bolnăviciosul” președinte rus este o „persoană terifiantă”.

Vorbind despre întâlnirile ei anterioare cu liderul rus, Lagarde l-a descris drept o „persoană incredibil de super-informată” cu „ochi sclipitori, înghețați”.

Lagarde a spus că inflația crescută din Europa a „venit aproape de nicăieri”.

Banca centrală a anunțat joi o nouă creștere a dobânzii pentru a combate inflația, ducând ratele din zona euro la cel mai înalt nivel din 2009.

„O facem pentru că luptăm cu inflația”, a spus Lagarde, arătând, de asemenea, o redresare economică mai rapidă decât se aștepta din cauza pandemiei, ca o cauză alături de criza energetică.

În timp ce Lagarde a fost criticată de politicieni europeni de rang înalt pentru deciziile privind ratele, ea a spus că acestea au ca scop ținerea sub control a costului vieții. În septembrie, inflația în zona euro a atins 10%, conform Politico.

Mitropolitul de Ekaterinburg spune că Rusia „nu este în război cu Ucraina sau cu SUA, ci cu duhurile rele“. Un alt preot le cere rusoaicelor să nască mai mulți copii

Rusia modernă nu este în război cu Ucraina și NATO, ci cu „duhurile rele”. Acest lucru a fost declarat de mitropolitul Ekaterinburgului și Verkhoturye, Evgheni (Kulberg).

„Războiul nostru de astăzi nu este un război cu Ucraina sau cu poporul Statelor Unite, dar, conform cuvântului apostolic, războiul nostru nu este împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva răutății duhurilor cerului. Suntem în război cu acest spirit, care încearcă să-și insufle răutatea în noi”, a spus acesta la postul de televiziune Spas.

Zilele trecute, rectorul Bisericii Marii Mucenice Barbara de la sediul Forțelor Strategice de Rachete, Mihail Vasilyev, le-a cerut rusoaicelor să nască mai mulți copii. Potrivit acestuia, femeilor din Rusia nu le va fi atât de frică să se despartă de copiii care merg pe front (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel