Christine Lagarde a fost păcălită de farsorii ruși care l-au sunat și pe Andrzej Duda. Șefa BCE a crezut că vorbește cu Zelenski / video

Cei doi comedianți ruși care l-au sunat pe președintele polonez Andrzej Duda au păcălit-o și pe Christine Lagarde, șefa Băncii Centrale Europene.

Comedianții ruși care l-au păcălit anul trecut pe președintele polonez Andrzej Duda au sunat-o și pe Chrstine Lagarde, șefa Băncii Centrale Europene, iar aceasta le-a căzut în plasă, crezând că stă de vorbă cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, conform MSN.

Șefa BCE a crezut că stă de vorbă cu Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei. Lagarde a vorbit despre eşecul sancţiunilor impuse Rusiei şi despre faptul că fostul regim de la Kiev, condus de Petro Poroşenko, a deturnat fonduri de la Fondul Monetar Internaţional (FMI) în perioada în care instituţia era condusă de ea.

Totuși, Christine Lagarde nu știa că stă de vorbă cu Vladimir Kouznetsov, cunoscut drept Vovan, şi Alexei Stolaryov, cunoscut ca Lexus. Cei doi farsori ruşi sunt cunoscuţi pentru numeroasele farse făcute unor nume celebre precum Angela Merkel, Recep Tayyip Erdogan, Boris Johnson sau președiintele polonez Andrzej Duda.

Cei doi au reușit să o convingă pe Christine Lagarde să spună că Rusia a reuşit, relativ uşor, să ocolească sancţiunile economice, în special plafonul de 60 de dolari pe barilul de petrol fixat pentru ţările care continuă să cumpere petrol rusesec.

„Sancțiunile nu sunt atât de severe pe cât ne așteptam“, a spus Lagarde. Aceasta a admis că a subestimat rata inflației în Europa.

În plus Christine Lagarde s-a declarat convinsă de victoria Kievului, cu ajutorul SUA, în războiul contra Rusiei, în timp ce credea că vorbește cu Volodimir Zelenski.

„Am un punct de vedere simplu: cine are cea mai mare armă câștigă. Acesta este un principiu foarte prostesc și foarte elementar al Vestului Sălbatic“, a spus Lagarde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel