Christian Sabbagh, mesaj tulburător pentru fiica lui. Iată ce i-a transmis

Prezentatorul TV de la Kanal D i-a dedicat fiicei sale câteva rânduri cutremurătoare.

Christian Sabbagh a postat pe contul personal de pe o rețea de socializare un mesaj pe de-o parte dur, iar pe de altă parte extrem de emoționant pentru fetița lui.

"Îți scriu ție, copil drag! Tu vei duce lupta noastră mai departe!

Noi cei puțini, probabil că ne vom stinge cât de curând. Într-un mod sau altul. Dar până atunci luptăm. Murim demni, nu îngenunchiați.

În spatele nostru vei veni tu și alții ca tine... Vei prelua spada noastră, pe care nu o vom lăsa din mână decât atunci când ne vom vărsa și ultima picătură de sânge. Deocamdată ești doar un copil. Prea mic pentru a duce un astfel de război. Dar sufletul tău micuț și curat înțelege perfect ce se întâmplă în această lume marcată de interese, corupție și răzbunări. Tu ne vei face nouă și altora dreptate!

Până atunci însă, tatăl tău și alți câțiva răsculați vor strânge rândurile. Căpeteniile vrăjmașe ne-au înconjurat! Luptă pentru viitorul tău și al tuturor copiilor. Pentru o lume curată. Poartă cu cinste uniforma!”, a fost mesajul transmis de Christian Sabbagh. Postarea i-a fost răsplătită cu mii de like-uri din partea celor care îi urmăresc pagina virtuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel