Christian Sabbagh, mărturisire: Mi s-a propus să lucrez în Poliția Română!

Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh
Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh

Christian Sabbagh a mărturisit că i s-a propus să lucreze în Poliţie. 

"Nu de azi, de ieri, mi s-a propus să lucrez în Poliția Română! Iubesc această meserie nobilă, de a fi om al legii, riscantă și totodată fascinantă, însa am considerat că locul meu este în presă!

Astăzi, da, dupa atâția ani, pot confirma acest lucru, pentru că nu mai reprezintă niciun secret, atăt în 2005, 2008, cât și în 2018, am avut asemenea propuneri onorante!

Eu rămân, așa cum spun unii, jurnalistul polițist! Orice altceva e cancan. Știu și cine a vândut pontul celor de la CanCan, atunci, în 2008, doar că în momentul de față e un om căzut la pământ, așadar, pentru el am doar compasiune!", a mărturisit Christian Sabbagh într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus Sabbagh la începutul pandemiei

Jurnalistul Christian Sabbagh a vorbit despre perioada traversată de o lume întreagă, din cauza pandemiei. Cum vede jurnalistul situația.

"Cred că am învățat cu toții să prețuim în primul rând libertatea. În această perioadă tulbure, tristă, realizăm ce înseamnă libertatea, având în vedere că întreaga lume e izolată la domiciliu. Nu mai contează ce proprietăți ai, ce statut, suntem toți distantați social, nu mai putem comunica față în față.

Nu putem merge unde dorim, nu mai putem îmbrățișa oameni la care ținem. Lumea s-a schimbat într-o fracțiune de secundă și nimeni nu s-a așteptat la asa ceva. Am învățat să prețuim libertatea, comunicarea, oamenii, apropierea, și am realizat că tot ce ți se părea firesc înainte poate să dispară peste noapte. Omul în fața naturii este trestie în vânt, suntem vulnerabili", a declarat Christian Sabbagh pentru ciao.ro.

"Am conștientizat cât de important este să îți privești copilul când doarme"

"Viața mea nu s-a schimbat radical. Sunt jurnalist, îmi fac profesia zi de zi, merg la muncă în weekend să prezint principalul jurnal de știri. (...) Am conștientizat cât de important este să petrecem cât mai mult cu familia, să ne bucurăm de năzbâtiile copiilor noștri, să îți privești copilul când doarme, să vezi cum se dezvoltă, cum se joacă",a mai spus Sabbagh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel