Christian Sabbagh, dramă NEȘTIUTĂ: Ai mei au pierdut totul

Nascut si crescut in Liban, intr-o perioada in care tara natala se afla in razboi, Christian Sabbagh a invatat cateva lectii extrem de importante de la parintii sai foarte incercati de soarta, lectii de viata pe care doreste sa le transmita si celor trei copii ai sai. Cunoscutul jurnalist este un tata exemplar, pentru care lupta continua pentru adevar si binele semenilor sai inseamna si o posibila lume mai buna pentru propriii copii.

"Tata avea o vorba: <Fiecare pasare trebuie sa zboare cu propriile ei aripi>. Desi eram singur la parinti si nu mi-a lipsit nimic, ai mei nu m-au rasfatat excesiv. M-au invatat de mic sa lupt pentru ceea ce vreau; am inteles de la o varsta frageda ca ceea ce primesc reprezinta un rezultat al eforturilor mele. Intr-o noapte, ai mei au pierdut totul, dintr-o avere acumulata intr-o viata de munca. Faptul ca erau invatati sa munceasca si sa fie responsabili i-a ajutat sa o ia de la capat. Avand in vedere lumea in care traim, vreau sa imi invat copiii sa fie responsabili. Eu sper sa nu ajungem in punctul in care sa le oferim copiilor nostri lectii de supravietuire", a spus indragitul prezentator.

Devenit din nou tata in urma cu sapte luni, cand s-a nascut Anais, cel de-al treilea copil al sau, Christian Sabbagh si-a dezvolat un simt patern care il face uneori sa fie excesiv de protector cu mezina sa.

"E o forma de protectie dusa la extrem, eu si Iulia simtim nevoia sa o supraveghem non-stop. Am pus coltare de protectie peste tot, pentru ca Anais este foarte energica, merge de-a busilea, este foarte curioasa, vrea sa descopere. Desi are doar sapte luni, face vocalize si ne gandim ca peste cativa ani ar putea lua lectii de canto, daca va avea talent", a declarat, incantat, Christian Sabbagh.

[citeste si]

Micuta Anais a spus deja primul ei cuvant, ceea ce l-a facut pe taticul ei un pic gelos.

"Primul cuvant spus de Anais a fost <mama>, recunosc ca mi-a ranit un pic orgoliul J. De altfel, Yasmine si Eduard au spus tot <mama> prima data. Cred ca este mai usor de pronuntat", a mai precizat Christian Sabbagh, pe care il puteti urmari la pupitrul Stirilor Kanal D de weekend, de la ora 19.00, si in cadrul rubricii "Sabbagh in actiune", difuzata in fiecare sambata, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel