Christian Sabbagh doarme cu pușcă automată și vestă antiglonț lângă pat

O vedetă TV are un mod cu totul și cu totul special de a se simți în siguranță în timpul somnului: păstrează o pușcă automată lângă capul patului.

Renumitul jurnalist de investigații și prezentator al Știrilor Kanal D, Christian Sabbagh, este o persoană care trăiește periculos, mărturie stând și ceea ce păstrează lângă noptiera de la capul patului în care se odihnește acasă.

Potrivit wowbiz.ro, dacă alte vedete au pe noptieră cărți, poze sau alte lucruri de suflet ori utile, Christian Sabbagh are, uneori, lângă pat, pușca automată, vesta antiglonț și casca de luptă.

Vedetei Kanal D îi place să meargă în misiuni alături de trupele speciale, să plece din țară în zone de război, să înfrunte rețele infracționale din România și de peste hotare și bineînțeles că un tip ca el, atât de expus, are acasă arme pe măsură, pentru care deține, firește, permisele necesare.

Cu toate acestea, Christian Sabbagh preferă să păstrezepe noptiera de la capul patului și o serie de cărți pe care le citește îniante de a dormi, dar și o icoană mică.

Andreea Crețulescu, surpriză pentru fani: Fotografiată în straie populare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel