EXCLUSIV  Christian Ciocan le declară RĂZBOI! „Cer sesizarea Parchetului și Justiției!”

Polițistul Christian Ciocan a făcut o declarație importantă după întreaga situație apărută în spațiul religios din România cu referire la sărbătorile creștine.

„Având în vedere toate acestea, indiferent de persoană, indiferent de situație, indiferent de moment, dacă cineva își va mai permite în țara noastră România sau oriunde altundeva să ne insulte Credința sau Constituția, cer începând din acest moment, în calitate de creștin ortodox și cetățean român sesizarea Parchetului și Justiției din România!”, a declarat Ciocan.

„Credința eternă, Credință glorioasă, Credința noastră ortodoxa nu poate fi insultată ori restrânsă, de nimeni și in niciun fel. Constituția Țării mele România nu se negociază și nu se încalcă”, a transmis Christian Ciocan, pe Facebook, după articolul nostru care poate fi citit AICI.

Constituția și Credința ortodoxă nu pot fi atinse

„Orice atingere sub orice formă a Credinței ortodoxe și a Constituției, de către oricine și in orice mod, reprezintă un act de agresiune față de oameni, care nu poate fi tolerat și nu va fi tolerat.

Având ca obligație inalienabilă respectul față de martiriul creștinilor neamului, autoritățile statului român - învestite de oameni cu capacitatea publică de intervenție - răspund în fața cetățenilor Țării și în fața Legii pentru apărarea Libertății de conștiință, a tuturor celorlalte Drepturi Fundamentale ale Omului și pentru respectarea Constituției, mereu și de către toți”, a continuat polițistul în postare.

Obligație, nu opțiune!

„Iar aceasta este obligație și nu este opțiune. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu! În Numele și cu Puterea Sfintei Adevăratei Făcătoare de Viață Cruce. Cu Binecuvântarea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, Preacurata Fecioara Maria, Apărat de Sabia înflăcărată a Căpeteniei Legiunilor de Îngeri Arhanghelul Mihail Spre Slava Sfintei Treimi și pentru a noastră mântuire”, a conchis purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel