Christian Ciocan, cercetat pentru o presupusă hărțuire asupra unei jurnaliste

ciocan
ciocan

Comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al IGPR, este cercetat disciplinar de superiorii săi, după ce o jurnalistă l-a acuzat de hărţuire.

Superiorii comisarului-şef Christian Ciocan au demarat ancheta disciplinară după ce o jurnalistă s-a plâns că purtătorul de cuvânt al IGPR a hărţuit-o. Jurnalista le-a povestit celor din conducerea Poliţiei că a fost sunată la ore târzii în noapte de Christian Ciocan şi că poliţistul i-a vorbit urât, potrivit RTV.

“Este Vinerea Mare, eu sunt credincios, azi-dimineaţă am făcut şi eu toate cele creştineşti şi nu pot să vă răspund la alte întrebări. Întrebaţi-i, vă rog, pe cei care spun asta. Eu mă gândesc la Dumnezeu şi la cele creştineşti, este Vinerea Mare, este postul Paştelui, de la mine nu aflaţi altceva în această perioadă”, a declarat pentru Adevărul. Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al IGPR a mai intrat în vizorul presei în urmă cu un an după ce a fost surprins în ipostaze indecente la ziua de naştere a designerului Cătălin Botezatu.

Citește și: Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, verificat de IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel