Chirurgul Teofil Lung desființează CHIMIOTERAPIA: Atacă întreg organismul, fiecare celulă. Nou TRATAMENT pentru CANCER

Medicul Teofil Lung a explicat, la Antena 3, de ce chimioterapia afectează întreg organismul, fără a trata cancerul. Chirurgul a explicat ce este cancerul și cum funcționează tratamentul. Mai mult, el a afirmat că-n viitor va apărea un nou tratament pentru cancer. 

Iată explicațiile chirurgului Teofil Lung cu privire la cancer și chimioterapie: 

”Atâta am vorbit despre chimioterapie și radioterapie, încât colegii care practică această terapie cred că nu mă mi suportă și nu vreau să-i mai agresez, pentru că de 30 de ani spun același lucru.

Eu nu vorbesc din cărți, vorbesc din viață și viața îmi dă dreptul după atâția zeci de ani și atâtea mii de cazuri rezolvate și alte mii pe care nu le-am putut rezolva pentru că erau depășite pentru că au făcut chimioterapie și radioterapie și au pierdut vreme. Când erau în T1, T2, când tumora este mică, până la 3 centimetri, și când aproape că-i asiguri vindecarea pentru restul vieții. 

Până la ora asta, de acum, cât știu eu pe plan mondial, NU EXISTĂ tratament specific pentru cancer. Cine poată să scoată o tumoră, un cancer din acesta, în limite oncologice, adică la distanță de marginile tumorii, macroscopic, ăla a rezolvat cazul. E valabil pentru orice tip de cancer în afară de cancerele sistemice. Acolo nu ai ce să operezi.

Toate cancerele au în jurul lor un fel de halou care corespunde unui proces de apărare și, din punct de vedere fiziopatologic, este un proces inflamator aseptic, adică fără puroi. Sistemul de apărare a organismului încearcă să limiteze această multiplicare aberantă.

Ce este cancerul? Cancerul este boală monoclonală, pleacă dintr-o singură celulă care se înmulțește aberant. Noi știm că organismele se reînnoiesc, celulele se reînnoiesc. Se spune că într-o viață  de aproximativ 80 de ani e posibil să fie 50 de astfel de reînnoiri. Problema este că se fac printr-o proiecție precisă în ADN și sunt oprite multiplicările aberante de așa-numitele celule killer și fenomenul se numește apoptoză sau moarte programată a celulei. În cancer lipsește această moarte programată, apoptoza. Celula se divide la infinit, de aici până la Cluj. 

Chimioterapia este o terapie foarte dură care atacă întreg organismul, nu există celulă din organism care să nu fie afectată. Atunci este pusă în imposibilitatea ei de a funcționa și scade și măduva hematoformatoare, responsabilă pentru globulele roșii, globulele albe și pacienții aceștia îi vedeți că sunt albi ca varul, apatici, lipsiți de viață și organismul este pus în situația de a nu se mai putea apăra. Vine etapa următoare, când înflorește. Chiar au fost oncologi care au venit și m-au rugat să tratez cazul pentru că făceau chimioterapie și înflorește văzând cu ochii. Asta este! 

Eu mi-aș dori ca această terapie să fie de succes. Eu nu doresc să fac operații comando imposibile. Nu-mi doresc să operez copil de 8-9 ani cu tumoră de 1 kilogram 400 făcând chimioterapie la infinit. Nu-mi doresc să văd ceea ce n-am văzut: un om din Pitești, de 45 de ani, care făcuse 46 de cicluri, fiecare a șase ședințe, de chimioterapie- așa ceva nu am văzut în toată viața mea de medic, și era invadat, tumora deja intra în creier și cobora până la plămân pe toată partea stângă. 

Aici este problema.

M-aș bucura ca foarte mulți dintre colegii mei să înțeleagă toate aceste lucruri în adevăratul sens al cuvântului. Viitorul în tratamentul cancerului nu va fi chirurgia, ci un tratament la care se lucrează în care tratamentul se va face țintit pentru celula aceea nenorocită care nu se mai poate opri din multiplicare și restul organismului va rămâne sănătos și se va putea apăra, acesta este sensul, noi trebuie să întărim organismul să se poată apăra, nu să-l distrugem.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel