Chirurgul Teofil Lung. Dana Chera: Este unul din oamenii pe care i-am CĂUTAT întreaga viață

Dana Grecu
Dana Grecu

Dana Chera l-a avut ca invitat la emisiunea "Adevăruri de viață" pe medicul Teofil Lung. Realizatoarea Antenei 3 spune că după ce l-a întâlnit pe medic, sistemul de repere i s-a schimbat. 

"Este unul dintre oamenii pe care i-am căutat absolut o viață întreagă. Am avut privilegiul să îl întâlnesc. După ce l-am întâlnit, s-a schimbat un pic sistemul de repere, pentru că era un sistem prăfuit și lipsit de speranță. Când întâlnești astfel de oameni în viață, se schimbă sistemul de repere. Este un sistem de repere nou, judeci altfel lucrurile. Cauți altfel oamenii, îi privești altfel, asculți și privești altfel mesajul care vine de la ei. Lumea va spune în continuare "chirurgul lui Dumnezeu", ținem în continuare sintagma asta, dar mie mi se pare extrem de împovărătoare. Este una foarte grea," a spus Dana Chera la emisiunea "Adevăruri de viață", referindu-se la medicul Teofil Lung. 

Un altfel de medic

Medicul Teofil Lung este recunoscut pentru ieșirile sale publice împotriva chimioterapiei.  

”Atâta am vorbit despre chimioterapie și radioterapie, încât colegii care practică această terapie cred că nu mă mi suportă și nu vreau să-i mai agresez, pentru că de 30 de ani spun același lucru.

Eu nu vorbesc din cărți, vorbesc din viață și viața îmi dă dreptul după atâția zeci de ani și atâtea mii de cazuri rezolvate și alte mii pe care nu le-am putut rezolva pentru că erau depășite pentru că au făcut chimioterapie și radioterapie și au pierdut vreme. Când erau în T1, T2, când tumora este mică, până la 3 centimetri, și când aproape că-i asiguri vindecarea pentru restul vieții. 

Până la ora asta, de acum, cât știu eu pe plan mondial, NU EXISTĂ tratament specific pentru cancer. Cine poată să scoată o tumoră, un cancer din acesta, în limite oncologice, adică la distanță de marginile tumorii, macroscopic, ăla a rezolvat cazul. E valabil pentru orice tip de cancer în afară de cancerele sistemice. Acolo nu ai ce să operezi," spune medicul Teofil Lung. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel