Chirurgul Mihai Lucan, vizat de percheziții DIICOT

Miercuri dimineață au avut loc percheziții la o clinică medicală din Cluj. Sunt vizate persoane suspecte de delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

Procurorii DIICOT fac cinci perchezitii la Cluj, una fiind la o clinică medicală privată, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infractional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de de delapidare cu consecinte deosebit de grave. Una dintre percheziții a avut loc la domiciliul chirurgului Mihai Lucan.

„Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări față față de 3 persoane, angajate ale unei clinici medicale din Cluj, prejudiciată în acest caz. Din primele verificări a reieșit că, membrii acestui grup infracțional organizat aveau drept scop însușirea, folosirea, traficarea, după caz, a bunurilor aflate în patrimoniul persoanei vătămate, respectiv a serviciilor medicale specifice prestate de către angajații acestei unități sanitare, în beneficiul unei alte clinici medicale, entitate prin intermediul căreia aceștia și-ar fi promovat interesele", informează Poliția Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel