EXCLUSIV  Chirilă, episod cu Maia Morgenstern la proteste. Actrița: "Fiecare face ce simte"

Maia Morgenstern a fost întrebată la interviurile DC News dacă artiștii ar trebui să se implice mai mult în ceea ce privește protestele.

"Fiecare face ceea ce simte, cum simte, în funcție de conștiința sa, în funcție de ceea ce crede, fără a jigni, fără ultraj, fără defăimare. Cred că fiecare are dreptul să se exprime liber fără a lovi nici moralmente! Mă delimitez de orice formă de agresiune. Fiecare are dreptul să se exprime așa cum crede, atunci când crede în funcție de concepția sa, de conștiința sa. Este dreptul fiecăruia", a zis Maia Morgenstern la interviurile DC News.

Moment emoționant

Amintim că Tudor Chirilă a povestit, iarna trecută, un episod emoționant cu marea actriță. S-a întâlnit cu Maia Morgenstern la protestul anti-OUG 13. S-au îmbrățișat, vorbindu-și parcă din priviri, și apoi fiecare și-a văzut de drum.

[citeste si]

"Aseară am plecat de la protest în jur de 1:30. Când am ieșit din piață, am văzut o femeie care venea către manifestație. Mergea hotărât și avea o privire profundă, aproape fixă, în care tristețea se amesteca cu un fel de fermitate disperată. Lângă ea, o adolescentă cu ochi mari și calzi. Când ne-am apropiat, am recunoscut-o pe Maia Morgenstern. Ne-am îmbrățișat în tăcere și apoi ne-am văzut de drum. Adevărul că nu mai era nimic de spus. În sinea mea simt și știu că în seara asta va fi și mai multă lume în piață. Ticăloșia trebuie să aibă un sfârșit", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook pe 1 februarie.

VEZI aici interviul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel