Chirilă i-a cerut scuze lui Fuego după atacul lansat la adresa cântărețului

s560x316_tudor_chirila
s560x316_tudor_chirila

În urmă cu căteva zile, Tudor Chirilă a ales să-l ia peste picior pe Fuego. Declarațiile sale și răspunsul diplomat al lui Fuego au ajuns în presă, punându-l pe interpretul melodiei “Perfect fără tine” într-o lumină proastă.

Tudor Chirilă și-a dat seama de greșeala comisă, motiv pentru și-a prezentat scuzele public. A ales să-și exprime cele mai sincere gânduri pe blogul personal. Iată ce a scris:

"Folosesc acest spațiu pentru a prezenta public scuzele mele domnului Paul Surugiu cunoscut și sub pseudonimul Fuego. Fac acest lucru pentru că am derapat de la un comportament pe care la rândul meu am încercat să-l impun de-a lungul timpului. Nu am considerat niciodată ortodoxă maniera de a specula excesiv comic pe seama diverselor personalități publice. Pamfletul agresiv nu a fost vreodată instrumentul meu preferat. Cu atât mai mult, deci, regret ieșirea mea din concertul de vineri. (...)

Nu în ultimul rând aș vrea să-i mulțumesc domnului Surugiu pentru lecția pe care mi-a oferit-o printr-o atitudine elegantă, care l-a poziționat deasupra oricărui conflict (spre dezamăgirea unei părți a presei). Acest spirit anti-revanșard ar trebui să contamineze mai des viața publică de la noi pătată grav prin degradarea dialogului sau abandonul definitiv al normelor de bun simt. Din păcate vineri seara am alunecat și eu în această situație condamnabilă.

Nu-mi rămâne decât să-mi însușesc lecția domnului Surugiu, să învăț din ea și să-i prezint din nou scuzele mele", a fost o parte din mesajul postat de Tudor Chirilă pe blogul său.

VEZI ȘI:

Fuego, luat peste picior de Chirilă. Reacția artistului e incredibilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel