Chirieac: Kovesi, ”poză riscantă”. Firea: Explicație absurdă!

Giorgiana Croitoru / 22 noi 2019 / 20:15

Bogdan Chirieac și Gabriela Firea au vorbit despre poza din momentul în care a votat Laura Codruța Kovesi la turul II al alegerilor prezidențiale.

"Interesantă. Credeți că o fi votat Dăncilă? Vă întreb. Nu o fi făcut vreo chestie din asta, cu ștampila pe amândoi, pentru anularea votului? Adepții doamnei Kovesi trebuie să o vadă pe dânsa votând, pentru că ei își asumă faptul că dânsa l-ar fi votat pe domnul Iohannis. Eu nu v-am întrebat întâmplător dacă nu cumva credeți că a votat Dăncilă, fiindcă domnul Iohannis, în final, a semnat hârtia aceea prin care a fost îndepărtată din funcție. Apoi a făcut tot ce este omenește posibil pentru ca dânsa să ajungă procuror general european. Dar poza asta să știți că e totuși riscantă, fiindcă adepții ei s-au supărat la vremea respectivă pe Iohannis. De asta vă spun. O fi votat pro Dăncilă, o fi votat, mai degrabă, anti Iohannis sau pro Iohannis?", a comentat analistul politic, Bogdan Chirieac, în direct, la România TV.

"Nu pot să-mi dau seama cu cine a votat. Eu sper ca în aceste zile să voteze cât mai mulți români din Diaspora cu candidatul nostru și v-am spus și de ce, pentru că ei văd democrația la ea acasă, văd ce se întâmplă în țările civilizare, în capitalele europene și nu numai, umăresc știrile din Europa până în Statele Unite și înapoi și niciodată nu a existat o situație în care cei doi candidați calificați în turul al doilea să nu aibă o întâlnire, sau două, în turul II. Repet, acea explicație absurdă, cum că "se întâlnește cu oameni"... foarte bine, să se întâlnească cu oameni, dar să se întâlnească și cu contracandidatul său, tocmai pentru a demonstra că este superior", a declarat Gabriela Firea, în direct, la România TV.

Vezi și: Laura Codruța Kovesi a votat în DIASPORA - FOTO