Chirieac, sfat pentru Cumpănașu: Dacă tot ai călcat pe un cuib de năpârci...

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, una dintre fetele dispărute, a avut un dialog cu Bogdan Chirieac pe tema noutăților zilei în cazul Caracal.

Alexandru Cumpănașu s-a aflat joi la Caracal, de unde a transmis, chiar din fața Poliției,  informații zilei primite de el, anunțând că nu sunt ultimele:

”Am înțeles că ai foarte multe dovezi pe care le-ai dat procurorilor și că dacă nu se va face nimic, cum nu s-a făcut nici până acum, le vei da presei. Ca prieten, eu te sfătuiesc să le dai cât mai repede presei, fiincă toți pașii înainte de până acum: descoperirea faptului că Luiza a fost răpită de același individ, că procurorul de caz avea poza mașinii în dosar, totul s-a făcut ca urmare a anchetei tale personale împreună cu presa. N-a venit mai nimic de acolo. Că ai călcat pe un cuib de năpârci în Caracal și în Craiova! Acum toți se ascund, pentru că fiecare, probabil, are ceva de ascuns acolo. A fost o idee bună cea a procurorului general Lică de a muta cazul la DIICOT București. DIICOT Craiova probabil că ar trebui ras, făcută o sfeștanie și reînființat după un timp” a spus analistul Bogdan Chirieac, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel