Chirieac, propunere SIMPLĂ în pandemie în loc de măsurile aberante: Atenție! Noi nu dansăm pe aceeași poziție cu Franța, Germania sau Marea Britanie

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Analistul politic Bogdan Chirieac a evidențiat măsurile 'aberante' care vor distruge economia României și a punctat o soluție simplă de combatere a Covid-19, care nu este pusă în practică de administrațiile din țara noastră.

'Guvernanții nu mai sunt interesați de popor. Importante au fost alegerile. Atenție! Eu sunt o persoană care respectă regulile. M-am vaccinat, am și rapelul! Am făcut tot ceea ce este omenește posibil. Însă semnalez că anumite măsuri sunt aberante: interdicția circulației după ora 20.00, iar reducerea programului magazinelor sporește, în mod logic, aglomerația! Sunt lucruri aberante!' a spus Bogdan Chirieac.

'În schimb, nu se iau soluții simple. Administrațiile să lucreze, în măsura posibilității, de acasă. Sunt foarte mulți oameni, în marile orașe, care pot să stea acasă, băgați în concediu de odihnă o lună de zile și să lucreze la vară pentru a recupera. Să avem în vedere economia țării! Aceste măsuri nu vor scădea infectările, dar vor distruge complet economia. Atenție! Noi nu dansăm pe aceeași poziție cu Franța, Germania sau Marea Britanie din punct de vedere economic. Nu avem resursele necesare pentru a ține poporul acasă doi ani și să îi mai dăm și de mâncare. Nu suntem atât de bogați. ' a adăugat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel