EXCLUSIV  Chirieac: Poșta Română trebuie ajutată de Guvern. E fundamental! VIDEO

Bogdan Chirieac consideră că Poșta Română trebuie ajutată de Guvernul României.

„Poșta Română trebuie ajutată, în primul rând de Guvern. E fundamental! Dacă va înțelege acest lucru Guvernul Orban, atunci vom avea și noi un serviciu poștal ultramodern. Poșta Română are o zestre importantă. I-am luat interviul domnului Grigorescu și am aflat multe lucruri. Spații, oameni, cultură, foarte important din punctul acesta de vedere. Poșta trebuie sprijinită acum de Guvern, pentru a deveni și profitabilă, pentru a ocupa un segment de piață, acesta al serviciilor de curierat, unde s-au așezat foarte multe firme, sigur, la rândul lor, cu o cultură internațională foarte importantă", a spus Bogdan Chirieac, vineri, în cadrul dezbaterii „Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de către DC Media Group.

Ulterior, Horia Grigorescu, Director General, a avut o intervenție în care a detaliat proiectele la care lucrează pentru a moderniza Poșta Română și a veni în sprijinul oamenilor. Acesta a vorbit despre dorința Poștei de a intra în zona curieratului, despre discuțiile purtate cu marii retaileri, dar și despre distribuirea medicamentelor pentru cei care au nevoie, mai ales în această perioadă delicată, în care mulți oameni sunt în izolare din cauza noului coronavirus.

De asemenea, a făcut următoarele precizări: „Proiectele de investiții la Poșta Română continuă. Sigur că avem nevoie de ajutorul Guvernului, însă eu, din mediul privat, am rămas cu o chestiune foarte importantă, și anume: banul pentru care te lupți cu adevărat, pe care îl obții din privat, pentru care trebuie să îndeplinești criterii mult mai exigente din partea băncilor pentru a putea să îți realizezi investițiile, îl privești cu mult mai multă grijă decât un ban care îți vine de la Guvern. Evident, orice ajutor este binevenit."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel